Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 7
Nappali önköltség (félév) 200 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 180 000 Ft

Sokoldalú, gyakorlatorientált gazdasági képzést keresel? Érdekelnek az intézmények pénzügyi tervezésének titkai? A Zsigmond Király Főiskola pénzügy és számvitel alapképzésében hallgatóként te vagy az első: a magasan jegyzett szakemberek célja, hogy segítsenek a lehető legtöbbet kihozni magadból.

Ahhoz, hogy valóban sokoldalú szakemberként hagyd el a programot, keményen végig kell dolgozni a hét félévet. A messziről indító alapozó tárgyak után fokozatosan mélyülhetsz el a számodra is hasznos, gazdasági jogot és üzleti kommunikációt is magukba foglaló üzleti ismeretekben, illetve a szűkebben értelmezett majdani szakterületedben, a pénzügy és számvitel kapcsolódó törzstárgyaiban. A biztos matematikai képességekre folyamatosan szükséged lesz, hiszen miután elhagytad a mikro- és a makroökonómia elméleti vonatkozású világát, a legtöbb tárgyad folyamatosan ezek alkalmazását várja majd el. A ZSKF-en számos szakosodási lehetőség közül válogathatsz: bank és tőzsde, vállalati számvitel és pénzügy, pénzügyi és adózási, rendezvényszervező és promóciós menedzser valamint az ingatlangazdálkodás és menedzsment szakirány várják a jelentkezésed. Ugye mennyi minden kihozható a „pénzügyes” diplomából? Ha a szakmai gyakorlat során bizonyítasz, könnyen lehet, hogy a gyakorlat teljesítése után munkaszerződéssel maradhatsz a kiszemelt munkaadónál.

A három és fél év után azonnal elhelyezkednél? Államigazgatási szervek, bankok, biztosítók, nagyobb gazdálkodási és társadalmi intézmények és nemzetközi szervezetek vehetnek alkalmazásba – de akár saját céget is alapíthatsz. A továbbtanulás is megfontolandó lehetőség, hiszen számos gazdasági mesterképzés segíthet a további, jól hasznosítható ismeretek megszerzésében.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom