Adatok

Képzési formák: ANK, ALK
Képzési idő (félév) 6
Nappali önköltség (félév) 190 000 Ft
Levelező önköltség (félév) 170 000 Ft

Ha szeretnéd élvezni a humán tudományok által kínált sokszínűséget egyetlen képzésben, akkor a szabad bölcsészet alapszakon biztosan megtalálod, amit keresel. Itt ugyanis az általános bölcsész ismeretek mellett három szűkebb területet, a vallástudományt, a filmtudományt, illetve a kommunikációt tanulmányozhatod behatóbban. Ráadásul mindezt egy gyakorlati szempontokat szem előtt tartó tanterv keretein belül teheted meg a Zsigmond Király Főiskola szervezésében.

Csak ízelítőül a számtalan témakörből, amelyekkel találkozhatsz: filozófiatörténet, társadalmi kommunikáció, művészet- és tárgyi kultúratörténet, informatika és adatbázis-kezelés, pszichológia, humánetológia, kulturális antropológia, szociológia, világvallások, vallási formák, egyháztörténet, filmtörténet, filmelemzés, beszéd- és írásművelés, sajtó és média, válságmenedzsment, EU-kommunikáció és pályázatírás - a sort még lehetne folytatni.

Az itt megszerzett tudást már az alapképzés alatt alkalmazhatod, hiszen 80+160 óra külső és belső szakmai gyakorlatot is teljesítened kell a diplomád megszerzéséhez. Nem kell mást tenned, mint segítőkész oktatóidra és a remek kapcsolatokra hagyatkozni, melyeket a főiskola számos vállalattal ápol.

A diplomázást követően folytathatod tanulmányaidat a ZSKF vallástudomány mesterszakán, de a vallási-interkulturális kommunikáció szakirányú továbbképzésében is. A többi magyar felsőoktatási intézmény további számos MA programja szintén várja majd a jelentkezésed. A hároméves diplomával elsősorban kulturális és művelődési intézmények, könyv- és lapkiadók, sajtó és média, kutatóintézetek (nemzetközi) civil szervezetek, önkormányzati hivatalok, nemzetközi közalapítványok jöhetnek szóba lehetséges munkaadókként.

A szak értékeléséhez jelentkezz be!


Értékeld a szöveget:

1 2 3 4 5
Stílus
Szerkezet
Tartalom